Rólunk

home_foto1

A Vau-ra Szociális Szövetkezet különleges választás 0-18 éves korig mindazoknak, akik elismert szakemberek segítségével játékos módon szeretnének fejlődni és felnőni.

Célunk olyan lehetőséget biztosítani a gyerekeknek, ahol egy helyszínen több szakember együttes bevonásával van mód kivizsgálásra és szükség esetén különböző tanácsadásra, terápiákra, fejlesztésekre akár kombináltan is.

Megkésett vagy az átlagtól eltérő fejlődésmenetet mutató gyermekek kiszűrését végezzük az idegrendszer és a pszichés fejlődés minden területét tekintetbe véve. Otthonos környezetben megfelelő vizsgálatokkal komplex diagnosztikát állítunk fel.

 

Ezt követően egyénre szabottan nyújtunk a gyerekeknek hatékony formában fejlesztéseket. Egyedülálló módon különböző fejlesztési módszereket ötvözünk állatasszisztált terápiával (kutyás terápia). Szemléletünkben a gyermeknek és az egész családnak igyekszünk összehangolt segítséget nyújtani. A szülők részt vehetnek párterápián, életmód tanácsadáson, akár családterápián is.

 

Bátran vegye fel velünk a kapcsolatot a lent látható adatok kitöltésével:

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Tárgy

Üzenet

captcha